Φωτογραφική εμπειρία

Για τους επισκέπτες του Lotos Luxury Apartments η φωτογραφική εμπειρία ξεκινάει από την άφιξή σας στα διαμερίσματα. Έχετε την ευκαιρία να είστε ανάμεσα σε original φωτογραφικά έργα που έχουν βραβευτεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίας και έχουν λάβει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα φωτογραφικά έργα που θα δείτε στα Lotos Luxury Apartments δεν είναι πάντα τα ίδια γιατί αρκετοί επισκέπτες ενδιαφέρονται και αγοράζουν τα μοναδικά πρωτότυπα αυτά έργα ή άλλες φορές αυτά συνεχίζουν την ζωή τους σε καινούργιες φωτογραφικές εκθέσεις.

Μπορείτε να ζητήσετε να δείτε και άλλα αυθεντικά φωτογραφικά έργα με διεθνή καριέρα.

Η φωτογραφική εμπειρία συνεχίζεται καθώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο project “ Φωτογραφική περιήγηση στο Παλιό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη των Χανίων.”

Η φωτογραφική περιήγηση οργανώνεται από τον βραβευμένο φωτογράφο Νίκο Μπασιά.

Βιογραφικό και φωτογραφίες της δουλειάς του μπορείτε να δείτε εδώ:

Φωτογραφική περιήγηση στο Παλιό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη των Χανίων

Κάντε τις φωτογραφίες των διακοπών σας ένα έργο τέχνης!

Θα κάνουμε μία φωτογραφική περιήγηση στην παλιά Βενετσιάνικη πόλη, στα πιο όμορφα τουριστικά αξιοθέατα, στα ορόσημα της πόλης αλλά και σε μυστικές πλατείες και σοκάκια, πραγματικά διαμάντια, ενώ θα αποτυπώνω τις στιγμές για εσάς. Τα σοκάκια, η αρχιτεκτονική και οι ιστορικοί τόποι της Παλιάς Πόλης των Χανίων, το γραφικό Παλιό Λιμάνι θα πάρουν ένα νέο νόημα μετά από περίπου 2,5 ώρες διασκέδασης. Θα ξεναγηθούμε σε μέρη που δεν θα δείτε στα τουριστικά φυλλάδια και όχι μόνο θα απολαύσετε την διαδρομή αλλά θα σας δείξω και μικρά μυστικά για να τραβάτε απίστευτες φωτογραφίες με την δική σας κάμερα.

Οι φωτογραφίες που θα σας τραβήξω θα σας παραδοθούν επεξεργασμένες έτοιμες για εκτύπωση.

Διάρκεια: 2,5 ώρες.

Ο βραβευμένος φωτογράφος ο οποίος θα σας προσφέρει την φωτογραφική περιήγηση έχει φωτογραφήσεις ανά τον κόσμο και δεν βρίσκεται πάντα στα Χανιά. Για τον λόγο αυτό η περιήγηση προσφέρετε κατόπιν έγκρισης του αιτήματος.