Διαμονή με  ασφάλεια  –  Διαμονή με άνεση

Διαμονή με ασφάλεια – Διαμονή με άνεση

Στον Lotos Group, στο Lotos Seaside Hotel στη Σούγια και στο Lotos Luxury Apartments στα Χανιά, η ασφάλεια παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προετοιμάσει τα πάντα για να αισθανθείτε ασφαλείς κατά τη διαμονή σας μαζί μας.
Ακολουθώντας τις οδηγίες  του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας, είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε με ένα πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές διακοπές για εσάς χωρίς να χάσετε την αίσθηση της χαλάρωσης και της Κρητικής φιλοξενίας.
Το προσωπικό των Lotos Seaside Hotel στη Σούγια και του Lotos Luxury Apartments στα Χανιά, έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση στην εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων υγείας. Επεκτείναμε την συνεργασία μας με την Diversey®, διεθνή ηγέτη στις λύσεις υγείας και αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα επαγγελματικά απολυμαντικά για τον ιό Covid-19, πιστοποιημένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
Όλα τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και τα υφάσματα πλένονται  σε υψηλές θερμοκρασίες.
Όλες οι υφασμάτινες επιφάνειες  (π.χ. ταπετσαρίες επίπλων) καθαρίζονται με συσκευή ατμού.
Τα τηλεχειριστήρια καλύπτονται με μεμβράνες μιας χρήσης.

Check-out μέχρι τις 11:00 π.μ. και check-in από τις 15:00 μ.μ.
Με τη χρονική διάρκεια που μεσολαβεί μεταξύ κάθε check-in και check-out διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το δωμάτιο καθαρίζεται, απολυμαίνεται επιμελώς και ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

Επίσης, τροποποιήσαμε την πολιτική ακύρωσης και ισχύουν πιο ευέλικτες πολιτικές. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Στόχος μας δεν είναι να αλλάξουμε την ήρεμη ατμόσφαιρα των δωματίων και των διαμερισμάτων μας αλλά να σας προσφέρουμε την αληθινή Κρητική φιλοξενία, από την άποψη της απόλυτης ασφάλειας και της φροντίδας.
Κάντε την κράτησή σας και σας περιμένουμε για μία διαμονή με ασφάλεια και άνεση. Μέχρι τότε #staysafe.


Υγειονομικά Πιστοποιητικά

Image
Image