Σεϊτάν Λιμάνια

Σεϊτάν Λιμάνια

Τα Σεϊτάν Λιμάνια είναι μία ειδυλλιακή παραλία με καταγάλανα νερά που μοιάζει με φιόρδ, δηλαδή λωρίδες θάλασσας που εισχωρούν ανάμεσα σε βραχώδεις ακτές.

Η παραλία απέχει 15 χιλιόμετρα από τα Lotos Luxury Apartments, ενώ η πρόσβαση σε αυτή γίνεται μέσω ενός απότομου αλλά βατού μονοπατιού που οδηγεί στη μαγευτική παραλία.

Πριν κατεβείτε, θαυμάστε τη θέα από ψηλά, απαθανατίστε το πανέμορφο τοπίο και κατηφορίστε με προορισμό τον επίγειο παράδεισο.

Τα Σεϊτάν Λιμάνια ήταν γνωστά σε ελάχιστο κόσμο μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οπότε και φτιάχτηκε ο δρόμος που καταλήγει εδώ. Στην παραλία και γύρω από αυτή δεν υπάρχει καμία υποδομή, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε μαζί σας νερό και ότι άλλο χρειάζεστε, καθώς και να συλλέξετε τα σκουπίδια σας φεύγοντας και να τα αφήσετε στον πλησιέστερο κάδο εφόσον οδηγήσετε μέχρι το χωριό. Τον Αύγουστο και τα Σαββατοκύριακα η παραλία συγκεντρώνει πολύ κόσμο για το μέγεθός της, γεγονός που ενδέχεται να σας φανεί ενοχλητικό, οπότε προτιμήστε να έρθετε εδώ μία καθημερινή στις αρχές ή τα τέλη του καλοκαιριού.

 

Οδηγίες - Χάρτης