Παντζαροσαλάτα με μήλο και καρύδια!
Μία πανεύκολη δροσερή παντζαροσαλάτα από την Κα Ευαγγελία και τα Lotos Πολυτελή Διαμερίσματα. Ας ξεκινήσουμε.
Υλικά Συνταγής:
- 10 παντζάρια βρασμένα
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 1 μαγιονέζα
- 1 σκόρδο μικρό τριμμένο
- 1 πράσινο μήλο σε κυβάκια
- 2 λεμόνια τον χυμό τους
- Αλάτι
- Λίγα καρύδια
- Λίγο καλαμπόκι
- φέτες Αγγουράκια
- φέτες Ντομάτα
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια τα μήλα και τα παντζάρια σε ένα σουρωτήρι, από κάτω έχουμε ένα τάπερ ώστε να στραγγίσει το νερό από τα παντζάρια !
Στο τάπερ με το λίγο νερό που έχει από τα παντζάρια προσθέτω το γιαούρτι, την μαγιονέζα το αλάτι το λεμόνι και το σκορδάκι και ανακατεύω !
Τρίβω τα καρύδια στο μούλτι.
Ρίχνω τα καρύδια στο τάπερ με το γιαούρτι και ανακατεύω.
Προσθέτω στα παντζάρια το υλικό και ανακατεύω απαλά !
Στολίζω το πιάτο που θα σερβίρω με φέτες από αγγουράκια και ντομάτα,
στο κέντρο ρίχνω λίγο καλαμπόκι !
Μικρά μυστικά:
Μπορείτε να την σερβίρετε αμέσως μπορείτε όμως να την βάλετε και στο ψυγείο και να την απολαύσετε δροσερή αργότερα.